اولین آئین پخت غذاهای نذری

13:41 1394/8/26

آئین پخت غذاهای نذری(جشنواره غذای نذری) در خوانسار برگزار می گردد.

مهدی احمدی مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری از برگزاری اولین آئین پخت غذاهای نذری در تاریخ 15 آذرماه در مهمانسرای حضرت ام البنین(س) با مشارکت هیئت حضرت ابالفضل(ع) شهرستان خوانسار خبر داد.

این آئین به منظور شناسایی و معرفی غذاهای نذری در شهرستان خوانسار است که با سابقه دیرین در امر برگزاری روضه های سیدالشهداء و ائمه اطهار(علیهم السلام) زبانزد خاص و عام است.

احمدی اعلام نمود که در این آئین نیز همانند دیگر جشنواره های غذا ابتدا باید بانوان خوانسار در واحد امور بانوان شهرداری اقدام به ثبت نام نوع غذای نذری و دریافت کد نمایند.

شرکت برای عموم بانوان آزاد است.

دراین مراسم نیز از قرائت زیارت عاشورا توسط مداحان نیز بهره مند خواهیم شد.