آئین پخت غذای نذری برگزار شد

14:17 1394/9/15

اولین آئین پخت غذاهای نذری با حضور 60 شرکت کننده در مهمانسرای حضرت ام البنین(س) برگزار شد.

این آئین که به همت واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار و مشارکت هئیت محترم حضرت ابوالفضل شهرستان خوانسار برگزار شد با استقبال بی نظیر بانوان خوانسار روبه رو گشت و بیش از 500 نفر از بانوان حضور داشتند و تعداد 60 شرکت کننده خانم نیز نسبت به پخت انواع غذاهای نذری شرکت نمودند.

مهدی احمدی مسول واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام نمود که این آئین به منظور شناسایی و آشنایی بانوان با انواع غذاهای نذری و نحوه پخت آنها برگزار گردید و انشاء اله هرساله در ماه صفر این مراسم برگزار خواهد شد.

وی همچنین اعلام نمود که به دلیل والابودن ارزش معنوی پخت غذای نذری و بالا بودن اعتقادات هر یک از شرکت کنندگان و فلسفه خاص هر یک از غذاهای نذری امکان داوری وجود نداشت و همه شرکت کنندگان به عنوان برتر معرفی شدند و هدایایی را به همراه لوح تقدیر از دستان مسئولین دریافت نمودند.

در ابتدای این آئین باشکوه و با عظمت مداح اهل بیت کربلایی سعید دشتی با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه خوانسا فضای معنوی را بر جلسه حاکم نمود.

و در ادامه نیز فرماندار شهرستان خوانسار دقایقی را در خصوص نذر و اعتقادات راسخ و ثابت خوانساریها در ادای نذر صحبت نمودند و از استقبال بانوان خوانساری در این مراسم تجلیل و از زحمات شهردار محترم و مجموعه تحت امرشان جهت برگزاری این گونه مراسمات برای حضور بانوان تقدیر نمود.

در این جلسه علاوه بر فرماندار و شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر،مدیر محترم جهاد کشاورزی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس اداره صنعت ،معدن و تجارت نیز حضور داشتند.