پروژه تعریض جاده خوانسار

14:12 1395/1/25

عملیات اجرای پروژه تعریض جاده ورودی شهر خوانسار در میدان عسل آغاز شد.

مهندس محسن اسحاقی شهردار خوانسار با اشاره به اجرای پروژه تعریض جاده خوانسار در ورودی میدان عسل خاطر نشان ساخت: با توجه به مصوبات مکرر شورای ترافیک شهرستان اهداف اجرای این پروژه ، حذف نقاط حادثه خیز وافزایش عرض سواره رو و احداث پیاده رو در میدان عسل می باشد.

شهردار خوانسار با توجه به اجرای مراحل مختلف از جمله کوه بری و خاک برداری ، حجم عملیات پیش بینی شده برای اجرای این طرح 30000 مترمکعب خاکبرداری ، کوه بری و خاکبر داری عنوان کرد.

مهندس اسحاقی افزود: این پروژه با برآورد هزینه ای بالغ بر 1500000000 ریال با تلاش شبانه روزی واحد عمرانی شهرداری در حال انجام  می باشد.