تبریک روز پاسدار به سپاهیان شهرستان

19:27 1395/2/21

شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر به همراه اعضای شورای اسلامی شهر و مسئول حراست شهرداری خوانسار با حضور در سپاه ناحیه خواانسار این روز را به پاسداران عزیز شهرستان تبریک عرض نمودند.

همزمان با میلاد حضرت حسین بن علی (علیه السلام) بزرگ پاسدار صحرای کربلا و روز پاسدار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر باحضور در سپاه ناحیه خوانسار ضمن عرض خداقوت و تبریک این روز به پاسداران عزیز شهرستان، یاد و خاطره شهدا و شهدای مدافع حرم را گرامی داشتند.

در این دیدار صمیمانه و دوستانه که با حضور فرماندهی سپاه ناحیه خوانسار ،جناب سرهنگ پاشایی و تعدادی از همکاران ایشان انجام شد،تمامی اعضای جلسه نسبت به بیان دیدگاهها و مسایل فرهنگی روز و تعاملات بین سپاه و بسیج با شهرداری و شورای اسلامی شهر پرداختند و در پایان این جلسه دوساعته مقرر شد کارگروههای مشترکی جهت پیشبرد اهداف فرهنگی شهرستان با حضور کارشناسان شهرداری و شورای اسلامی شهر و سپاه و بسیج صورت بگیرد و با برنامه ریزی جهت اجرایی نمودن طرحهای هدفمند اقدام نمایند.

فرماندهی سپاه ناحیه خوانسار نیز از همکاری و تلاش و تعامل شهرداری خوانسار با سپاه و بسیج در طول سال 94 کمال تشکر و قدردانی خود را اعلام نمود و خواستارادامه این تعامل در سال جدید که مزین به سال اقدام و عمل از طرف مقام معظم رهبری(مدظله عالی) شده است، گردید.