اوج شکوه و وحدت و همدلی

19:12 1395/2/25

مراسم جشن روز خوانسار با حضور جمعیتی بیش از یازده هزار نفر از مردم برگزار شد.

جشن روز خوانسار امسال با برنامه ریزی صورت گرفته در روز جمعه 24 اردیبهشت ماه سال 95 با هماهنگی و همکاری کلیه مسئولین و ادارات و نهادها و با محوریت شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار برگزار گردید.

برنامه ریزی و تدارکات این برنامه از ماهها قبل انجام شده بود تا بتوان با اجرای یک برنامه مدون و منظم بهترین شادی را به مردم در این روز هدیه داد.

این روز با هنرمندی مجری محبوب و توانای سیمای جمهوری اسلامی ایران آقای حسین رفیعی و مجری محلی و دوست داشتنی آقای مهدی حاج زکی اجرا شد.

صدای زیبای صابر خراسانی که با بیان اشعار و دلنوشته های زیبا همه را به صحن و سرای امام رضا(علیه السلام) برد، قابل وصف نیست.

در ادامه جشن هنرمند دوست داشتنی کشورمان جناب آقای حمید ماهی صفت به اجرای برنامه شاد و طنز پرداخت که همه جمعیت را شاد نمود.

آخرین برنامه جشن روز خوانسار اجرای موسیقی توسط هنرمند توانا مجید اخشابی بود که با اجرای پلی بک های زیبا مردم شاد شدند.

عکس از علی معصومی- بهنام عافی

بازنشر عکسها با ذکر منبع بلامانع است.