نصب تابلو راهنمای معابر اصلی

14:25 1395/3/8

تابلوهای راهنمای معابر اصلی در 5 نقطه نصب می شود.

شهردار خوانسار خبر از نصب تابلوهای راهنمای معابر اصلی در 5 نقطه از شهر خبر داد. وی اعلام نمود که در روز شنبه 95/3/8 دو عدد از این تابلوها در ابتدای بلوار معلم روبه روی پمپ بنزین و همچنین در میدان امام حسین(ع) ، ابتدای بلوار آیات عظام گلپایگانی نصب شد .

مهندس اسحاقی با اشاره به ضروریت وجود تابلو راهنمای معابر و باتوجه به گردش پذیر بودن و فصل ورود مسافران به خوانسار خاطر نشان ساخت: با توجه به شروع فصل تعطیلات و ورود مسافران به خوانسار نصب تابلوراهنمای معابر از ضروریات بوده واین تابلوها طی روزهای آینده در سه نقطه ی دیگر شهر از جمله ابتدای بلوار علوی(روبه روی کلانتری 11)، بلوار معلم نرسیده به نیروی انتظامی و در ورودی شهر از سمت تهران قبل از میدان امام حسین(ع) نصب خواهد شد.

شهردار خوانسار هزینه خرید و نصب این تابلوها را با اعتبار بالغ بر 500000000 ریال اعلام نمود.