تکمیل روشنایی پارک عسل

13:19 1395/3/19

شهردار خوانسار از تکمیل روشنایی پارک عسل خبر داد.

مهندس محسن اسحاقی در گفتگو با واحد روابط عمومی، با اشاره به فعالیت های نکوسازی و زیباسازی در پارک عسل خاطر نشان ساخت: با توجه به ضرورت روشنایی و دیدکامل در پارک عسل با نصب 100 عدد چراغ پارکی در 2 مدل در این محل، روشنایی پارک درحال تکمیل شدن می باشد.

وی عنوان کرد: تکمیل روشنایی پارک عسل با هزینه ای بیش از 1500000000 ریال انجام شده است.

لازم به توضیح است که پارک عسل خوانسار در میدان ورودی خوانسار از سمت اصفهان به نام میدان عسل قرار گرفته است که در سال 94 آغاز  و در فاز اول این پروژه عملیات احداث دریاچه و محوطه سازی آن انجام شده است و فازهای بعدی آن در حال تکمیل شدن می باشد.