اجرای فضای سبزفاز 2 پارک عسل

11:46 1395/3/20

مسئول فضای سبز شهرداری خوانسار طی گزارشی اعلام کرد:4 هکتار در فاز 2 پارک عسل توسط فضای سبز در حال خاکریزی، زیرسازی و لوله گذاری جهت فضای سبز مجموعه می باشد.

مهندس عباس نوروزی طی مصاحبه با واحد روابط عمومی خاطر نشان ساخت: هم اکنون در حال آماده سازی 4 هکتار از مجموعه پارک عسل جهت فضای سبز می باشیم.

وی اظهار داشت: تعداد 25 نفر کارگر در قسمت فضای سبز مشغول به کار هستند که 10 نفر آنها ثابت و 15 نفر فصلی می باشند. آبیاری به روش سنتی بلوارها و قسمتی از پارک سرچشمه برعهده این عزیزان است.

مهندس نوروزی بااشاره به میزان آبیاری تخت فشار اعلام کرد: 7 هکتار از مجموعه 14 هکتار فضای سبز پارک سرچشمه به صورت آبیاری تحت فشار و قطره ای است. 90 درصد از فضای سبز بهشت فاطمیه نیز به صورت قطره ای آبیاری می شوند. و در مورد قطره ای نمودن درختان در خیابان شهید رجایی لوله گذاری اصلی انجام شده اما هنوز به بهره برداری کامل نرسیده است.

مسئول فضای سبز در خصوص فضای سبز بهشت فاطمیه افزود: در بهشت فاطمیه 6 قطعه جدید فضای سبز انجام شده که همگی تحت آبیاری قطره ای قرار گرفته است و این 6 قطعه کاشت درختان نیز انجام شده و این 6 قطعه به مجموعه فضای سبز بهشت فاطمیه افزوده شده است. همچنین سم پاشی کلیه درختان در این مکان توسط واحد فضای سبز انجام شده است.

مهندس نوروزی با اشاره به آبیاری درختان در خیابانهای اصلی اضافه کرد: روزانه 3 تانکر آب رسانی برای آبیاری درختان سطح شهر استفاده می گردد و همچنین هرس درختان چنار خیابان امام(ره) آغاز شده است، و انشاءاله در آینده نزدیک برنامه خرید یک تانکر آب رسانی در دستور کار قرار دارد.