تملک، تخریب و آزادسازی ساختمان اداره برق سابق

11:49 1395/4/8

با امضای توافق نامه بین شهرداری و اداره برق، محل سابق این اداره واقع در سنگ شیر در تملک شهرداری قرار گرفت و تخریب گردید.

این تخریب با هدف بازگشایی خیابان در این مسیر و افزایش طول خیابان بوده است.

ساختمان اداره برق سابق با مساحت 1105 متر مربع بوده که در ابتدای خیابان شهید توحیدی بیدهند و کنار مسجد صاحب الزمان (عج) سنگ شیر قرار گرفته است و از دو طرف این ساختمان به سمت داخل بیدهند راههای جداگانه ای وجود داشت که با تخریب این ساختمان می توان در آینده خیابان وسیع و در خور شان مردم منطقه ،ساخت.

تشکیل جلسه و امضای توافقنامه