حضور فعال آتش نشانی در شبهای قدر

10:46 1395/4/9

حضور یک تیم آتش نشانی در شبهای قدر از ساعت 22:30 لغایت 3:30 بامداد در میدان امام (ره) احساس آرامش را به مردم داد

مهدی احمدی مسئول آتش نشانی خوانسار در مصاحبه با روابط عمومی شهرداری اعلام نمود که با برنامه ریزی صورت گرفته در واحد آتش نشانی شهرداری خوانسار و با توجه به حضور شهروندان عزیز در مساجد و حسینیه ها برای برگزاری شبهای قدر، و به منظور آمادگی و واکنش سریع در حوادث احتمالی در این شب ها به دلیل روشن بودن اکثر اجاق های گاز جهت پخت سحری و خالی بودن منازل از سکنه، تیم آماده به خدمت آتش نشانی از ساعت 22:30 لغایت 3:30 بامداد در میدان امام (ره) حضور یافتند تا مردم با احساس آرامش نسبت به راز و نیاز با معبود خود شبهای قدر را برگزار کنند.

مسئول ایستگاه آتش نشانی همچنین خبر از برنامه ریزی و برقراری کشیک وشیفت آماده در تعطیلات عید سعید فطر در پارک سرچشمه به جهت افزایش ضریب ایمنی و عکس العمل در صورت وقوع حادثه خبر داد.