دوره های آموزشی اطفاء حریق امدادگران هلال احمرخوانسار

10:20 1395/4/13

به همت سازمان امور جوانان هلال احمر و مشارکت شهرداری خوانسار دوره های امداد و نجات و اطفاء حریق جهت آموزش امدادگران برگزار گردید.

در راستای آموزش و ارتقاء مهارت امدادگران در برخورد با حوادثی که منجر به ایجاد حریق می گردد این دوره آموزشی با همکاری امور جوانان سازمان هلال احمر در گروه مخاطبان برادر برگزار شد. همچنین دوره مقدماتی امداد و نجات نیز برای گروه خواهران امدادگر انجام شد.

مربی تخصصی این دوره آقای عبدالرضا محرابیان از واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار بوده است. و لازم به ذکر است که شرکت کنندگان برادر در این دوره مباحثی را در خصوص مواد قابل اشتعال، نحوه کنترل حریق ناشی از آتش سوزی و راه های پیشگیری از به وجود آمدن حریق ، وامدادگران خواهر طریقه امداد رسانی و آشنایی با علایم حیاتی مصدوم را فرا گرفتند.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.