کاشت گلهای فصلی در سطح شهر

11:52 1395/4/14

مسئول فضای سبز شهرداری خوانسار از کاشت 7000 گلدان گل در سطح شهر خبر داد.

مهندس عباس نوروزی در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطر نشان ساخت: با توجه به زیبایی فضای سبز در مناطق مختلف شهری و تاثیر گل و گیاه بر جذابیت پارکها و میادین اصلی شهر، هرساله با شروع فصل تابستان گلهایی که با شرایط اقلیمی تابستانی سازگارند در قسمت های مختلف فضای سبز شهری کاشته می شوند.

مسئول فضای سبز شهرداری خوانسار افزود: انواع گلهای اطلسی، رز، اختر، گل محمدی ، و.... در محل های میدان امام(ره) پارک سرچشمه ، پارک عسل و..... کاشته شده است که مجموعا 7000 گلدان بوده است .

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.