مسافران در خوانسار 2

11:53 1395/4/17

حضور مسافران و گردشگران در پارک عسل- خوانسار- تیرماه 95

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.

اصلاح نقاط حادثه خیز معابر
مهندس منصوری
باسلام وخداقوت احتراما خواهشمند است نسبت به اصلاح نقاط حاثه خیز ازلحاظ مهندسی ،معابرورودی وخروجی مانند خبابان بعثت، ورودی ازسمت اصفهان -میدان عسل که به تازه گی تعریض شده ولی عملیات تسطیح وتراکم وجابجایی جداول انجام نشده که منظره نامناسبی برجامانده است اقدام شود-خبابان جدید دااخل بهشت فاطمیه خروجی فاقد آسفالت میباشد که باعث نارضایتی مردم گردیده است. گرد وخاک زیاد هنگام عبور خودروها وبادباتشکر