کانیوگذاری معابر و کوچه های خوانسار

10:16 1395/4/27

مسئول واحدعمرانی شهرداری از اجرای 2 کیلومتر کانیو گذاری معابر خوانسار خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی مسئول عمرانی شهرداری خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام کرد:اجرای پروژه کانیوگذاری در معابر و کوچه های خوانسار از یکماه پیش در دستور کارشهرداری قرار گرفته است و تا کنون ادامه دارد.

مهندس مقدسی هدف از اجرای کانیو گذاری را ، دفع آبهای سطحی، بالابردن طول عمر آسفالت، شیب بندی مناسب با طول کوچه ها و بالابردن سطح ایمنی حرکت در مسیرها اعلام کرد و افزود: در این یک ماه 2 کیلومتر از کوچه ها و معابر در محله های سردشت، باباسلطان ، خیابان 22 بهمن ، خیابان 13 محرم، خیابان توحید ، کوچه دانش و....کانیو گذاری شده است.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.

ایجاد بلوار بین میدان عسل- دانشگاه دولتی وآموزشکده
مهندس محمود منصوری
باسلام وخسته نباشید درصورت بودجه نسبت به احداث بلوار مابین میدان عسل -دانشگاه دولتی وآموزشکده جهت کاهش حوادث رانندگی واصلاح نقاط حادثه خیزو ارتباط واتصال به شهراقدام فرمائید باتشکر