دیوارچینی و تعریض در محله جوزچه

12:15 1395/4/28

مسئول واحد عمرانی شهرداری از تعریض کوچه از 5 متر به 10 متر در محله جوزچه خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطرنشان ساخت: در راستای ساماندهی و زیباسازی معابر که در دستور کارشهرداری قرار گرفته است، با دیوار چینی کنار کوچه شهید نوبهاری در محله جوزچه عرض این کوچه از 5 به 10 متر افزایش یافت.

مهندس مقدسی عنوان کرد: طول این دیوار 50 متر و 160 متر مکعب سنگ کاری در این پروژه انجام شده است.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.