فعالیت های واحد فضای سبز

12:36 1395/4/29

مسول واحد فضای سبز از تغییر سیستم آبیاری بلوار سردار شهید صادقی خبر داد.

مهندس عباس نوروزی در گفتگو با واحد روابط عمومی شهرداری خاطرنشان ساخت:درراستای صرفه جویی در هزینه ها و انرژی ، حفظ و نگهداری فضای سبز بلوارها و نقاط مختلف شهری ، پروژه تغییر سیستم آبیاری فضای سبز در بلوار سردار شهید صادقی آغاز شده است و لازم به توضیح است که قبلا آبیاری فضای سبز این بلواربه صورت دستی بوده وهم اکنون در حال اجرای لوله گذاری جهت آبیاری قطره ای هستیم.

مسئول واحد فضای سبز اعلام کرد: واحد فضای سبز در دو گروه مجزا مشغول فعالیت هستند و علاوه بر تغییر سیستم آبیاری بلوار شردارشهید صادقی ، در پارک عسل نیز اقدامات زیرسازی و لوله گذاری جهت اجرای فضای سبز فاز 3 این مجموعه  در حال انجام است.

* باز نشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.