تعریض خیابان  در منطقه باباسلطان

تعریض خیابان در منطقه باباسلطان

13:49 1395/4/29

پروژه تعریض خیابان ، دیوار کشی و احداث پل در منطقه باباسلطان در حال اجرا می باشد.

در ادامه پروژه آزادسازی و تعریض خیابان اصلی در منطقه باباسلطان ، این تعریض به صورت دیوار کشی و جدا سازی حریم خیابان و احداث پل ورودی جهت کوچه های این محله بوده است.

مهندس علیرضا مقدسی اعلام کرد: دیوار کشی در این منطقه به طول 100 متر بوده است و حجم سنگ کاری در این دیوار کشی به میزان 250 مترمکعب انجام شده است.

مسئول واحد عمرانی شهرداری خاطرنشان ساخت: به منظور دسترسی راحت ساکنین کوچه های منتهی به خیابان اصلی و سهولت عبور و مرور وسایل نقلیه ، همچنین بهسازی و زیباسازی کوچه ها، در این منطقه احداث 2 عدد پل سواره رو نیز انجام شده است که ورودی کوچه ها بوده و با هزینه ای بالغ بر 80000000 ریال احداث شده است.

مهندس مقدسی افزود: هزینه دیوار کشی در این منطقه به میزان 250000000 ریال نیز انجام شده است.

* بازنشر اخبار باذکر منبع بلامانع است.