تشکیل کارگروه ایمنی،آتش نشانی ،امداد و نجات

12:46 1395/5/6

کارگروه ایمنی،آتش نشانی،امداد و نجات مدیریت بحران شهرداری با حضور اعضاء ،همزمان با سالروز سیل ویرانگر خوانسار در مردادسال 1366 تشکیل گردید.

مهدی احمدی مسئول کارگروه ایمنی، آتش نشانی و امداد و نجات مدیریت بحران شهری در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام نمود که بنا بر دستورالعمل های ابلاغی و چارت تشکیلاتی مدیریت بحران، کارگروه ایمنی و آتش نشانی و امداد و نجات در تاریخ 6/5/95، همزمان با سالروز سیل ویرانگر خوانسار در سال 66 تشکیل شد. در این جلسه که با حضور اعضاء و ادارات عضو تشکیل گردید،ضمن گرامیداشت یاد و خاطره درگذشتگان حادثه سیل خوانسار به تشریح مسائل و مشکلات و راه حل هایی جهت پیگیری از وقوع حوادث ناگوار و در صورت حادثه نحوه مقابله با آن بررسی و تصمیم گیری شد.

در این جلسه همچنین به بررسی مسائل و مشکلات ساختمانهای بلند مرتبه همچنین مسکن مهر اشاره شد و مقرر گردید ادارات امدادی آموزشی آموزشهای لازم در این خصوص را به اهالی مسکن به وسیله ارتباطی گوناگون اقدام نمایند.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.