تخریب بافت فرسوده

12:8 1395/5/7

واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار اعلام کرد: 40 متر از کوچه شهید غضنفری آزادسازی گردید.

به گزارش واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار: به منظور آزادسازی و رفع خطر ،همچنین بهسازی منظر شهری ،در کوچه شهید غضنفری در خیابان آیت اله غضنفری خانه ای مخروبه در دو طبقه تخریب شد و این کوچه در 40 متر آزادسازی گردید.

این تخریب با همکاری و هماهنگی کلیه واحد های شهرداری اعم از خدمات شهری، عمرانی، امور نقلیه و.... انجام شد و در این تخریب 300 مترمکعب خاکبرداری انجام شد.

* بازنشر اخبار با ذکر منبع بلامانع است.