نصب مجموعه بازی در پارک عسل

12:39 1395/5/23

مسئول واحد عمرانی شهرداری از نصب مجموعه بازی کودکان در پارک عسل خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام نمود: تعداد 2 مجموعه بازی پلی اتلین جهت بازی و سرگرمی کودکان در مجموعه پارک عسل نصب گردید.

مهندس مقدسی خاطر نشان ساخت : با توجه به استقبال شهروندان و گردشگران از فضای پارک عسل و همچنین ایجاد فضای بازی و نشاط برای کودکان و خردسالان از ابتدای هفته قبل مشغول نصب 2 عدد مجموعه بازی های کودکان شدیم که تا دو سه روز دیگر قابل بهره برداری می باشد.

مسئول واحد عمران شهرداری افزود: راه اندازی این مجموعه بازیها با هزینه ای بالغ بر 600000000 ریال انجام شده است.

مهندس مقدسی همچنین از ساخت نمازخانه برادران و خواهران نیز اشاره کرد و گفت: نصب دو عدد فضای نمازخانه همراه با سنگ کاری و سیمان کاری انجام شده که جهت اقامه نماز در ضلع شمالی پارک عسل تعبیه شده است.

وی در خصوص اقدامات برنامه ریزی شده در پارک عسل اضافه کرد: محصور نمودن ونرده کشی مجموعه پارک بازیها و جدول بندی اقداماتی است که بلافاصله مشغول انجام آن خواهیم شد.

تشکر
امین