زوجهای جوان در شهرداری

10:17 1395/6/14

به مناسبت روز ازدواج و سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) زوجهای جوان شهرداری جلسه ای صمیمی با شهردار خوانسار  داشتند.

این جلسه که به همت و برنامه ریزی واحد فرهنگی اجتماعی و امور بانوان تدارک دیده شده بود عصر دیروز 13 شهریورماه و همزمان با روز ازدواج دو نور آسمانی حضرت علی(ع) وفاطمه زهرا(س) در دفتر شهردار برگزار گردید.

در این جلسه صمیمی مهندس اسحاقی شهردار خوانسار ضمن تبریک ازدواج 5 نفر از کارکنان شهرداری ، برای ایشان آرزوی خوشبختی و سعادتمندی در کنار یکدیگر نمود و در پایان جلسه به هر زوج شاخه گلی به نشان صمیمیت و لطافت و مهربانی وهدیه ای اهدا گردید.