اجرای جدول گذاری

11:25 1395/6/16

مسئول واحد عمرانی شهرداری از اجرای 400 متر جدول کاری و کانیو گذاری خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی مسئول واحد عمرانی شهرداری خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی اعلام کرد: این اقدام با هدف ارتقاي سطح كيفي معابر، افزایش خدمات رساني به شهروندان و بهسازي منظر شهري انجام شده است.

مهندس مقدسی خاطر نشان ساخت: با اجرای جدول گذاری در خیابان شهید رجایی علاوه بر دفع آبهای سطحی، جداسازی فضای سبز و خیابان نیز انجام شده است.

مسئول واحد عمرانی شهرداری از دیگر اهداف این اقدام را تسهیل در تردد و عبور و مرور، ساماندهی و زیباسازی فضاهای شهری و مناسب سازی جداول حاشیه خیابان هاو معابر شهری عنوان کرد.

مهندس مقدسی افزود : تاکنون در این پروژه 400 متر از کنار خیابان شهید رجایی جدول گذاری شده است.