ذبح بیش از 70 راس دام در عید قربان

8:30 1395/6/23

در عید سعید قربان ذبح بیش از 70 راس دام در محل کشتارگاه دام شهرداری خوانسار انجام شد.

مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار در گفتگو با واحد روابط عمومی شهرداری ضمن تبریک اعیاد سعید قربان و غدیر و دهه ولایت اعلام نمود که با برنامه ریزی صورت گرفته جهت فعالیت کشتار گاه در عید سعید قربان ،برای خدمات رسانی مناسب به مردم و در جهت حفظ سلامت مردم با همکاری شبکه دامپزشکی شهرستان خوانسار در روز عید سعید قربان کشتارگاه شهرداری از ساعت 5 صبح تا ساعت 15 پذیرای هموطنان جهت ذبح نذورات فعالیت مینمود.

در این روز تعداد 75 راس دام سبک که از طرف مردم ،موسسه های نیکو کاری،کمیته امداد و بهزیستی  آورده بودند در کشتار گاه تحت نظارت شبکه دامپزشکی ذبح شرعی و بهداششتی شدند