اقدامات ستاد مهر

9:40 1395/6/24

مسئول واحد حمل و نقل و امور ترافیک شهرداری خوانسار اقدامات ستاد مهر را در آستانه شروع سال تحصیلی جدید اعلام کرد.

احمدرضا زینعلی در گفتگو با واحد روابط عمومی با اشاره به فرارسیدن ماه مهر و شروع سال تحصیلی 95-96 و تشکیل جلسات منظم با عنوان ستاد مهر خاطرنشان ساخت: از اقدامات ستاد مهر در روزهای اخیر میتوان به اصلاح و نصب تعداد 5 مورد چراغ چشمک زن درمسیر بلوار معلم اشاره کرد.همچنین برنامه ریزی جهت رنگ آمیزی کلیه سرعتگاههای ایمنی سطح شهر انجام شده و قرارداد فیمابین شهرداری و شرکت کاریزرنگ جهت خط کشی مکانیزه معابر عابر پیاده سطح شهر به تعداد 50 مورد انجام و رنگ آمیزیها شروع شده است.

مسئول واحد حمل و نقل اظهار داشت: به منظور ارتقاء سطح ایمنی معابر جهت تردد دانش آموزان و جلوگیری از وقوع هر گونه حادثه ای ، نصب عبارات احتیاط و هشدار در تردد عابرین پیاده و دانش آموزان در معابر منتهی به مدارس طبق لیست ارائه شده توسط اداره آموزش و پرورش ، و نصب تابلوهای ترافیکی در نزدیکی مدارس و مراکز آموزشی از دیگر اقدامات ستاد مهر بوده است.

وی در خصوص همکاری و مشارکت با پلیس راهور در برنامه ریزی و اجرا نمودن اقدامات ستاد مهر افزود: همکاری با پلیس راهور جهت اصلاح تعدادی از گذرگاههای عابر پیاده در سطح شهر،اصلاح و ایمن نمودن تعداد 4 عدد از سرعتگاههای ایمنی واقع در بلوار آیت اله گلپایگانی و خیابان توحید ، همچنین نصب تعداد 10 عدد تابلوی مدرسه و تابلوی اماکن آموزش عالی نیز اقدامات ستاد مهر در هفته جاری بوده است.