عرضه دفترچه های تحصیلی با طرحهای بومی

13:26 1395/6/25

مسئول واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری از عرضه دفترچه های تحصیلی با طرحهای بومی خبر داد.

مهدی احمدی مسئول واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری از عرضه دفترچه های تحصیلی با طرحهای بومی در پارک سرچشمه خبر داد و خاطر نشان ساخت: به منظور تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و استفاده کودکان و نوجوانان از طرح های بومی و ملی و جلوگیری از ورود دفترچه و محصولات با شکل ونشان و آرم های غربی و عروسک های باربی و میکی موس،عرضه این دفترچه ها آغاز شده است.

مسئول واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری با اشاره به چاپ دفترچه های تحصیلی با انواع تصاویر خوانساراعلام نمود: طرحی فرهنگی طی سه سال گذشته در شهرداری در حال انجام است که در برنامه های اولیه این طرح چاپ 14 تصویر مختلف خوانسار در جلد دفترچه های 40 برگ انجام شد که عرضه گردید و با استقبال چشمگیر شهروندان و مسافران روبه رو شد ودر مرحله دوم آن این تصاویر با طرح جدیدتر و در قالب دفترچه های فانتزی و 80 برگ چاپ گردید که از امروز در محل نمایشگاه کتاب پارک سرچشمه (مجموعه پارک شادی ) به فروش می رسد.