1200مترمربع رنگ آمیزی خطوط عابر پیاده

12:27 1395/7/3

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار از رنگ آمیزی 900 تا 1200 متر مربع خط کشی خطوط عابر پیاده در آستانه ماه مهر و شروع سال تحصیلی خبر داد.

احمدرضا زینعلی در گفتگو با واحد ورابط عمومی با توجه به اقدامات ستاد مهر و پیگیری موارد مختلف در جهت ساماندهی معابر و حضور دانش آموزان در شروع سال تحصیلی خاطرنشان ساخت: تا کنون 40 عدد نصب چراغ چشمک زن و اصلاح تابلو راهنمایی رانندگی انجام شده است.

مسئول امور ترافیک با اشاره به ایمن بودن معابر اعلام کرد: سرعت گیرهای سطح شهر و در مقابل مدارس به تعداد 15 مورد انجام شده و تا تکمیل تمامی مدارس این پروژه ادامه دارد.

وی نصب گذرگاه ایمن عابر پیاه را به تعداد 7 مورد اعلام کرد و افزود:خطوط عابر پیاده نیز به تعداد 54 معبر رنگ آمیزی شده و همچنین 4 مورد نصب سرعتگاه با مجوز شورای ترافیک شهرستان انجام شده است.

احمدرضا زینعلی انجام این اقدامات رابا هزینه ای بالغ بر 600000000 ریال عنوان نمود.