لکه گیری آسفالت در معابر هیئت های خوانسار

12:41 1395/7/10

مسئول واحد عمرانی شهرداری خوانسار از پروژه لکه گیری آسفالت در معابر و کوچه های منتهی به تکیه ها و تمامی هیئت های خوانسار خبر داد.

مهندس علیرضا مقدسی در گفتگو با واحد روابط عمومی خاطر نشان ساخت: با توجه به شروع ماه محرم و قرار گرفتن در ماه عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و به منظور اصلاح معابر و ترمیم ترانشه ها لکه گیری آسفالت در خیابان و کوچه های تمامی هیئت های خوانساردر حال انجام می باشد.

معاون شهردارخوانسار همچنین از سنگفرش نمودن پیاده روها در برخی از ورودی هیئت های عزاداری افزود: با همکاری و مشارکت مسئولین هیت ها ، سنگفرش در مقابل هیئت حسینی در خیابان آیت اله علوی، سنگفرش نمودن ورودی هیت ابوالفضل در خ شهدا از جمله اقداماتی است که برای آمادگی شهر جهت ورود به ماه عزاداری امام حسین(ع) و یارانش ،در حال انجام است.

مسئول واحد عمرانی شهرداری افزود: لکه گیری آسفالت به صورت متواتر و مدون از ماه ها قبل شروع شده و امروز(شنبه 10 مهر) در محل بیدهند در حال انجام است و سعی بر این است که با شروع دسته جات عزاداری در 6 ماه محرم انشاء اله این پروژه تمام شود.