آگهی مزایده – نوبت اول

8:44 1395/7/14

شماره 4919 95/7/12

شهرداری خوانسار به استناد مجوز شماره 876 مورخ 95/7/11 شورای محترم اسلامی شهر در نظر دراد خودروی مشروحه ذیل را به بالاترین قیمت به فروش برساند:

یک دستگاه ایسوزو 6 تن مدل 1389 سالم همراه با کاربری لجن کشی تحویلی از شرکت مبارز با قیمت پایه 950000000 ریال.

1. متقاضیان می توانند از روز دوشنبه مورخ 95/7/12 لغایت پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 95/7/26  پیشنهاد خود را تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری نموده و رسید دریافت دارند.

2. زمان بازگشایی پیشنهادات رسیده راس ساعت 9 صبح روز سه شنبه مورخ95/7/27  می باشد.

3. متقاضی می بایست مبلغ 47500000 ریال را به عنوان ضمانت شرکت در مزایده به حساب 0105922986005 به حساب شهرداری واریز و فیش مربوطه را همراه با تقاضانامه در پاکت دربسته ارائه نمایند.

4. در صورت عدم انعقاد قرارداد توسط برنده و عدم واریز وجه تا مدت یک هفته از بازگشایی پاکتها به حساب شهرداری، شهرداری سپرده نفر اول را ضبط و از نفر دوم دعوت به عمل خواهد آورد و بدین تتیب با نفرات دوم و سوم اقدام خواهد نمود.

5. به پیشنهاداتی که رد یا مخدوش و یا مشروط باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

6. کلیه هزینه نقل و انتقال به عهده برنده مزایده خواهد بود.

7. کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.

8. متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات در ساعات اداری به شهرداری مراجعه یا با شماره همراه 09131711448 تماس حاصل نمایند.