461 ذبح دام در کشتارگاه

10:19 1395/7/27

کشتارگاه شهرداری خوانسار از ششم تا دوازدهم محرم به صورت شبانه روزی فعال بود.

مسئول خدمات شهری شهرداری در مصاحبه با واحد روابط عمومی در خصوص فعالیت کشتارگاه در ماه محرم اعلام نمود که در شش روز عزای مردم خوانسار تعداد 11 هیئت ، نذورات خود را در کشتارگاه ذبح نمودند که کشتارگاه از ساعت 5 صبح لغایت 22 فعالیت می نمود.

مسئول خدمات شهری اعلام نمود که طی این 6 روز ،تعداد461 کشتار در قالب 11 هیئت در کشتارگاه ذبح شدند و تمامی نقل و انتقال لاشه گوشت ها و قربانی های صورت گرفته به وسیله کامیون حمل گوشت بهداشتی شهری صورت گرفت.

وی اعلام نمود که طی این مدت نظارت دقیق پزشک بر کشتار دام ها وجود داشته است.