برگزاری جلسه آموزشی بانوان

17:21 1395/7/29

جلسه توجیهی و آموزشی در خصوص بیماریهای قلبی و عروقی جهت بانوان رابط شهرداری برگزار گردید.

این جلسه که به همت امور بانوان شهرداری در روز چهارشنبه 28 مهرماه برگزار گردید، پیرامون بیماریهای قلبی عروقی توسط کارشناس شبکه بهداشت و درمان خانم دکتر حیدری صحبت شد.

کارشناس این جلسه در خصوص تاثیر ژنتیک بر بیماریهای قلب و عروق، افزایش وزن، و استفاده از غذاهای پرچرب و فست فود ها درغذای روزانه و تاثیر آن در زندگی روزمره و مدیریت صحیح بانوان و مادران نکاتی را مطرح نمود.

خانم دکتر حیدری ضمن تاکید بر برنامه ریزی بانوان در قرار دادن ساعتی جهت ورزش و مصرف غذای سالم در خانواده ها ،اظهار داشت: طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت مهمترین علت مرگ و میر بیماریهای غیرواگیردار هستند که با ورزش و مصرف غذای سالم و ایمن در خانواده ها کمتر دچار این بیماری می شوند.

ایشان یکی دیگر از علت های این بیماریها را مصرف دخانیات و آلودگی هوا عنوان کرد.همچنین در مورد کبد چرب نیز نکات بهداشتی را متذکر گردید.

لازم به ذکر است که نیمی از زمان جلسه به پرسش و پاسخ بانوان در زمینه بیماری های قلبی و عروقی اختصاص پیدا کردو مخاطبان درخواست جلسات مکرر در این زمینه را خواستار شدند.