آگهی مزایده - نوبت اول

9:43 1395/9/6

آگهی مزایده - نوبت اول             6122

شهرداری خوانسار به استناد مجوز شماره 645 مورخ 1/9/95 شورای محترم اسلامی شهر در نظر دارد خودروی مشروحه را به بالاترین قیمت به فروش برساند:

یک دستگاه کامیون دوکابین آتش نشانی مدل 1384 سالم با قیمت پایه 850000000 ریال همراه با کاربری و بیمه تا تاریخ 29/4/96 و 10 سال تخفیف

1)متقاضیان می توانند از روزپنجشنبه مورخ 4/9/95 لغایت پایان وقت اداری روز پنج شنبه مورخ 18/9/95 پیشنهاد خود را تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری نموده و رسید دریافت دارند.

2) زمان بازگشایی پیشنهادات رسیده راس ساعت 9 صبح روز شنبه مورخ 20/9/95 می باشد.

3) متقاضی می بایست مبلغ 42500000 ریال را به عنوان ضمانت شرکت در مزایده برای هر دستگاه به حساب 0105922986005 به حساب شهرداری واریز و فیش مربوطه را همراه با تقاضانامه دربسته ارائه نمایند.

4) در صورت عدم انعقاد قرارداد توسط برنده و عدم واریز وجه تا مدت یک هفته از بازگشایی پاکتها به حساب شهرداری، شهرداری سپرده نفر اول را ضبط و از نفر دوم دعوت به عمل خواهد آورد و بدین تتیب با نفرات دوم و سوم اقدام خواهد نمود.

5) به پیشنهاداتی که رد یا مخدوش و یا مشروط باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

6) کلیه هزینه نقل و انتقال به عهده برنده مزایده خواهد بود.

7) کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.

8) متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات در ساعات اداری به شهرداری مراجعه یا با شماره همراه 09131711448 تماس حاصل نمایند.