23آذر سالروز تظاهرات مردم خوانسار در سال 57

9:17 1395/9/23

امروز سالروز تظاهرات مردم خوانسار علیه رژیم سفاک پهلوی و وقوع حادثه 13 محرم در سال 1357 می باشد.

در 13 محرم سال 1357 مردم غیور و شهید پرور شهرستان خوانسار در تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی شرکت کردند که با برخورد نیرو های ژاندارمری و ساواک مواجه شدند در این روز در خیابانی که هم اکنون به نام 13 محرم مزین است چند نفر از جوانان شهرستان به شهادت رسیدند . در این روز چند نفر ازفرزندان این شهر به نام های شهید محسن سقایی،شهید سید سعید غضنفری و شهید جواد عصاری به دست ماموران سفاک پهلوی به شهادت رسیدند.