زن در خانواده محور آرامش و محبت است

13:30 1395/10/7

کارگاه مشاوره خانوادگی با حضور کارشناس ارشد خانواده صبح امروز توسط واحد امور بانوان در شهرداری خوانسار برگزار گردید.

در این جلسه که با استقبال بانوان روبه رو شد،خانم دکتر عبدالوندکارشناس ارشد مشاوره خانواده به موضوع نقش زن و مادر در خانواده ها پرداخت و در خصوص علت و دلایل طلاق ،تاثیر تکنیک همدلی و همراهی با همسران، و مهارت های زندگی سخنانی را مطرح نمود.

وی با اشاره به محوریت زنان در محبت و آرامش خانواده و فرزندان ، نقش زنان در خانواده را ،احترام و تکریم همسر،همدلی و همراهی همسر،شاکر بودن و قناعت پیشگی، پرهیز از عیب جویی،عفت و چشم پوشی و مدیریت و تدابیر عنوان کرد و یکی از اصلی ترین دلایل طلاق را بر اساس آمارها ،مداخلات خانواده های زوجین برشمرد.

در این جلسه دوساعته به نکات موثری در برقراری ارتباط موثر و مدیریت هیجان و کنترل خشم اشاره شدو بسیاری از بانوان درخواست خود را مبنی بر تشکیل کارگاههای خانوادگی و پدران نیز خواستار شدند و همچنین آموزش دوره های فرزند پروری و مهارت پیش از ازدواج نیز برای بانوان مطرح گردید.