12 مورد تخریب و4 مورد رفع آبگرفتگی پس از بارندگی های اخیر

10:3 1395/10/13

پس از بارشهای باران در هفته گذشته در شهرخوانسار 12 مورد تخریب و 4 مورد رفع آب گرفتگی توسط تیم مدیریت بحران شهرداری انجام شد.

به علت بارندگی های هفته گذشته در خوانسار قسمتهایی از بافت فرسوده سطح شهر تخریب گردید که تیم مدیریت بحران شهرداری با همکاری واحد های مختلف شهرداری اقدام به تخریب کامل،آوار برداری ، خاکبرداری و رفع خطر نموده اند.شایان ذکر است که شهرداری جهت بازگشایی و رفع خطر معابر و کوچه ها، برای برخی از این ساختمان های تخریب شده ، 3 سال در حال پیگیری بود که پس از این بارندگی ها درخواست تخریب کامل بافت فرسوده توسط مالکین مطرح شده است.

گزارش تخریب ها به شرح ذیل می باشد

1.کوچه شهید رضایی(محله کوی آقانظر) تخریب و 30 متر آزادسازی در همین کوچه

2.کوچه شهید کافی(محله جوزچه) تخریب ،خاکبرداری و بازگشایی مسیر

3.کوچه علما (کوچه مسجد آمیرعظیم) تخریب بنای دوطبقه مخروبه،300مترمکعب خاکبرداری و بازگشایی کوچه

4. خیابان ولیعصر بنای مخروبه در دوطبقه و 420 مترمکعب خاکبرداری

5. در منطقه وادشت 3 باب تخریب بنای مخروبه و جمعا 500 مترمکعب خاکبرداری

6. در محله های پایتخت و مالگاه ریزش دیوار باغات که شهرداری نسبت به جمع آوری دیوارها و بازگشایی مسیر اقدام نموده است.

7. در محله باباسلطان 4 بنای مخروبه در حال تخریب و رفع خطر می باشد.