آگهی مزایده- نوبت اول

14:12 1395/10/18

شهرداری خوانسار در نظر دارد تعداد یک قطعه زمین مسکونی واقع در وادشت(تفکیکی حبیبی)، را با توجه به شرایط موجود در زمین به شرح ذیل به بالاترین قیمت به فروش برساند:

شماره پلاک

متراژپلاک

قیمت پیشنهادی- مترمربع

کاربری

وادشت(تفکیکی حبیبی)

400 مترمربع

مسکونی

1)    متقاضیان می توانند از روز شنبه مورخ95/10/18 لغایت پایان وقت اداری روز شنبه مورخ95/11/2 پیشنهاد خود را در خصوص پلاک فوق الذکر تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری نموده و رسید دریافت دارند.

2)     زمان بازگشایی پیشنهادات رسیده راس ساعت 9 صبح روز یک شنبه مورخ 95/11/3می باشد.

3)    متقاضی می بایست مبلغ 20000000 ریال بابت هر پلاک در جدول فوق به عنوان ضمانت شرکت در مزایده به حساب 0105922986005 به حساب شهرداری واریز و فیش مربوطه را همراه با تقاضانامه دربسته تحویل دبیرخانه محرمانه شهرداری فرمایند.

4)    در صورت عدم انعقاد قرارداد توسط برنده و عدم واریز وجه تا مدت یک هفته از بازگشایی پاکتها ، شهرداری سپرده نفر اول را ضبط و از نفر دوم دعوت به عمل خواهد آورد و بدین ترتیب با نفرات دوم و سوم اقدام خواهد نمود.

5)    . به پیشنهاداتی که رد یا مخدوش و یا مشروط باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

6)    کمیسیون در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.

7)    متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات در ساعات اداری به دفترفنی و امور مالی شهرداری مراجعه نمایند.