دومین کارگاه آموزشی سواد رسانه ای

13:32 1395/10/29

دومین کارگاه آموزشی سواد رسانه ای در شهرداری خوانسار ،به همت امور بانوان ،با موضوع تربیت فرزندان در فضای مجازی،با گروه مخاطب بانوان ،در تاریخ 27 دیماه تشکیل گردید.

این جلسه با حضور مربی سواد رسانه ای کمیته فرهنگ رسانه شهرداری خوانسار آقای احمدی تشکیل گردید، که نسبت به ارائه مطالب تربیتی ویژه فرزندان پرداختند،از جمله این نکات به این شرح است:

1.گوشی هوشممند به والدین هوشمند نیاز دارد و والدین می بایست نسبت به ارتقاء سواد دیجیتال و رسانه ای خود اقدام نمایند و از فرزندان خود عقب نمانند.

2.از دادن مالکیت به فرزندان و ابزارهای رسانه ای مانند لب تاپ،تبلت، گوشی و کامپیوتر خودداری گردد و باید این وسایل مانند تلویزیون جنبه عمومی داشته باشد.

3. حتی المقدور وسایل رسانه ای مانند کامپیوتر در فضای عمومی مانند پذیرایی مستقر گردد تا حضور فرزنان در فضای مجازی تحت کنترل نامحسوس والدین باشد.

4. رژیم مصرف رسانه در خانواده رعایت شود و والدین خود نیز مقید به این امر باشند و در صورت امکان تفاهم نامه ای بین اعضای خانواده جهت استفاده از وسایل رسانه ای و اینترنت نیز فراهم آید.

5.هنگام حضور فرزندان در فضای مجازی در کنار فرزندان خود باشیم و سعی نماییم با آنها در بازیهای کامپیوتری مشارکت داشته باشیم.

6. در تربیت فرزندان از ائمه اطهار،قرآن و احادیث مدد بجوییم و با توکل به خدا به آنها متوسل شویم.