مراسم کلنگ زنی مسجد ولیعصر پارک عسل

11:1 1395/12/16

در مراسم روز درختکاری، کلنگ مسجد حضرت ولیصر(عج) پارک عسل توسط خیرنیک اندیش ومسئولین ،به زمین زده شد.

به همت خیّر نیک نیداندیش خوانساری جناب آقای حاج ابوالقاسم اشرف الکتابی مبنی بر ساخت مسجد حضرت ولیعصر(عج) در محل پارک عسل ،مراسم کلنگ زنی این مسجد همزمان با مراسم روز درختکاری انجام شد.

این مراسم با حضور امام جمعه شهرستان، فرماندار، شهردار، بخشدار و روسای ادارات شهرستان و حضور باشکوه شهروندان در اقشار مختلف برگزار گردید.

خیّر نیک اندیش جناب اشرف الکتابی در سخنان خود با تاسی گرفتن از مکتب امام حسین(ع) و قرائت قسمتی از زیارت عاشورا هزینه ساخت این مسجد را بر عهده گرفت و آن را خدمتی برای مردم خوانسار عنوان کرد.

حجت الاسلام خواجه کریمی ،امام جمعه محترم خوانسار نیز این اقدام حاج آقا اشرف الکتابی را باقیات صالحات خواند و گفت: بنای این مسجد یکی از بزرگترین باقیات و صالحاتی که است که تا دنیا برقرار هست ، پاداش و ثواب آن نصیب بانی اش خواهد گردید.

باسپاس فراوان از زحمات شهردار محی و سایر همکاران م
منوچهر اشرف الکتابی
باسپاس فراوان از زحمات شهردار محترم جناب آقای مهندس اسحاقی و آقای مهندس مقدسی وسایر همکارانشان و فرماندار ٬ شورای شهر و امام جمعه محترم شهرستان خوانسار.