جاذبه های گردشگری خوانسار

13:48 1396/1/3

پارک سرچشمه خوانسار

همچنین یکی از مراکز تفرجگاهی و گردشگری خوانسار پارک سرچشمه این شهر است که  با وسعتی حدود ۱۵ هکتار در جنوب شهر خوانسار و در دامنه کوه خوانسار قرار دارد و  به دلیل وجود چشمه های آب متعدد از جمله چشمه مرزنگوش، چشمه شترخون و چشمه پیر که در جنب آرامگاه شیخ اباعدنان قراردارد ازطراوت و زیبایی خاص برخوردار شده و وجود جنگل انبوه از درختان مختلف در دامنه کوه و محل های استراحت و سکوهای مخصوص مسافران و میهمانان بر جاذبه طبیعی این پارک زیبا افزوده است.
چشمه اصلی این پارک ضمن افزایش بر زیبایی پارک تامین کننده آب کشاورزی خوانسار بوده و نهرهای ۱۱ گانه خوانسار از آن بهره مند می شوند.
خوانسار به معنی چشمه سار یا چشمه های فراوان است و دلیل آن نیز وجود ۴۵۰ چشمه در خوانسار است؛ تاریخچه این شهرستان به قبل ازاسلام می رسد و وجود آثاری از آتشکده تیر و معبدی بنام هیکل درکوه تیر در حوالی روستای تیدجان و سنگ قبری به خط پهلوی درقریه قودجان دلیلی براین مدعاست.
مدارکی از سابقه تاریخی خوانسار در دست است که نشانه تاریخ مهاجرت دسته ای از اقوام یهود به خوانسار و سر گذشت آنها را نشان می دهد که به زمان سلطنت کورش می رسد.
همچنین گفته می شود در زمان حمله افغانها به ایران اشرف افغان با سپاهی عظیم قصد تصرف این شهر را داشت ولی مردم غیرتمند و جوانان سلحشور این شهر ماه ها در مقابل او مقاومت نمودند و ناچار از محاصره شهر دست کشید.
به علت بافت فرهنگی مذهبی و وجودعلایق مذهبی در خوانسار بالطبع آثار و ابنیه تاریخی مذهبی فراوان و از جمله امامزادگان و بقاع متبرکه

فراوانی در این شهر وجود دارد