انالله و انا الیه راجعون

10:1 1396/1/5

حضرت آیت اله حاج سید مهدی ابن الرضا ، پس از یک عمر ترویج دین و تربیت طلاب فاضل، خدمت به حوزه های علمیه و بنای مراکز عام المنفعه این عالم ربانی، عصر دیروز به لقاء اله پیوست....

عروج ملکوتی عالم ربانی،دلداده خاندان عصمت و طهارت(علیهم السلام) حضرت آیت اله حاج سید مهدی ابن الرضا را خدمت امام زمان(عج) ، رهبر  معظم انقلاب و علمای اعلام،فرزندان فاضل و وارسته و مردم عالم پرور خوانسار تسلیت عرض می نماییم.

بيت معظم حضرت آيت الله حاج سید مهدی ابن الرضا :

رحلت ملكوتي اسوه تقوي و فضيلت، عالم رباني، فقيه عالي‌قدر حضرت آيت الله حاج سید مهدی ابن الرضا كه از ذخاير و مفاخر كم‌نظير علوم اسلامي و عرفاني بودند، موجب تألم و تأثر جميع مؤمنين شد.

دوران حيات طيبه آن عارف وارسته در احياء و ترويج علوم ديني و فقهي اهل بيت عصمت و طهارت صلوات الله عليهم اجمعين سپري شد و آثار ايشان گواه و گوياي عمق انديشه رفيع آن عالم گران‌قدر است.

فقدان اين ستاره آسمان فقاهت را به پيشگاه حضرت بقيه الله الاعظم (ارواحنا له الفداء)، مقام معظم رهبري، مراجع عظام تقليد، بيت شريف ايشان و همه منسوبان آن مرحوم و مردم شریف و عالم پرور خوانسار تسليت عرض نموده و ضمن آرزوي رحمت واسعه الهي براي آن فقيد سعيد، براي بازماندگان، صبر جميل و اجر جزيل مسئلت مي‌ نماییم.

پیام تسلیت
جلسه ذکر صلوات چهارده معصوم علیهم السلام
رحلت آیت الله سید مهدی ابن الرضا خوانساری رحمه الله علیه را به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و بر نایب برحقش مقام معظم رهبری حفظه الله و حوزه های علمیه و بیت مکرّم آن عالم عالیقدر و همچنین به سایر علمای محترم خوانسار و شاگردان و ارادتمندان آن عالم متّقی و به ویژه به عموم مردم متدیّن خوانسار تسلیت می گویم و از درگاه خداوند متعالی نیز برای ایشان علوّ درجات را مسألت می نمایم و برای بازماندگان این مرد بزرگوار نیز صبر و اجر جذیل خواستاریم.