جاذبه های گردشگری خوانسار

19:31 1396/1/8

آستان مقدس امامزاده سید محمود (ع) خوانسار

نسب این امامزاده شریف بنابر نقلي از نوادگان امام هادي (عليه السلام) يعني محمود بن محمد بن احمد بن محمد بن امام علي النقي (عليه السلام) مي باشد و بنابر نقلي ديگر از عرفا و مريدان صدرالدين حسين پير مدفون در سرچشمه به نام خواجه شمس الدين اميرمحمد بوده است.
مرحوم آیت الله مرعشی نجفی در شجره نامه این مکان آورده اند که:
امام هادی (علیه السلام) فرزند بنام سید محمد (علیه السلام) مدفون در سامراء دارند که عربها توجه بسیار به آن دارند و به استناد شجره ابلاغی و نظر آیت الله علوی، سید احمد (علیه السلام) فرزند سید محمد مدفون در سامرا است و فرزندی دارد ابن آسید محمد که هر دو در خوانسار مدفونند و آمده است که سید محمود (علیه السلام) فرزند سید محمد (علیه السلام) ابن سید احمد (علیه السلام) می دانند و این مطلب در کتیبه سنگی موجود در امامزاده مشهود است.