حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر(ع) مبارک

رجب ، نام نهری است در بهشت؛
 از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر،
 هر کس یک روز ماه رجب را روزه بدارد،
به یقین از آن نهر،  خواهد آشامید. امام کاظم (ع)

ماه رجب فصل روئیدن جوانه های عاشقانه زیستن و ماه شست و شوی دل و جان از زنگارهای گناه و غفلت، و آماده شدن برای ورود به ضیافت الله اعظم است. حلول ماه مبارک رجب، مبارک باد.

حلول ماه رجب، بهارعاشقان و دلدادگان حریم کبریایی مبارک باد.حدیث قدسى: ماه (رجب)، ماه من، بنده، بنده من، و رحمت، رحمت من است؛ هر که در این ماه مرا بخواند،اجابتش کنم و هر که حاجت آورَد ، عطایش کنم.

رجب بهانه ای است برای دوستی با خدا، لحظه هایت سرشار از این دوستی باد.

ماه رجب ماه خدا است و در آن، رحمت الهى بر بندگان پیوسته و انبوه ریزش می‌کند.رجب از راه می رسد، قدر حضورش را بدانید که ناگاه خواهیم دید در حال وداع است. حلول ماه مبارک رجب، مبارک باد

پیامبر اکرم (صلى ‏الله‏ علیه ‏و‏ آله): در بهشت قصرى است که جز روزه داران ماه رجب وارد آن نمى‏ شوند.فرا رسیدن ماه رجب ، ماه نیایش و روزهای بارش چشم های خاکیان بر شما آسمانیان مبارک باد و التماس دعا در لحظات قشنگ خلوتتان.