معرفی جاذبه های گردشگری خوانسار

11:2 1396/1/10

آستان متبرک آقا سیدصالح قصیر- بیدهند خوانسار

امامزاده آقا سیدصالح(ع)

امامزاده سید صالح(ع) واقع در بیدهند خوانسار با هفت واسطه به امام هفتم شیعیان حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) میرسد. ضریح مطهر این امام زاده شریف در سال 1377 توسط یكی از خیرین ساخته و بر روی سنگ مزار داخل بقعه قرار گرفته است. دور تا دور ضریح را چهار ستون قرار گرفته كه استادانه آینه كاری شده است. گنبد حرم از كف تا بالا، 20 متر ارتفاع دارد. در تزیینات داخل حرم سوره هایی از قرآن كریم بر روی كاشیكاری های زیبای آن در اضلاع و دیوار آن هنر نمایی می كند. این امام زاده جلیل القدر همچون سایر امامزادگان مدفون در این دیار مورد احترام و تكریم اهالی شهر و زایرین قرار دارد. بقعه امامزاده سیدصالح (ع) که ساختمان جدید الاحداث آن بازیربنای 4000 مترمربع و اجرای ادامه طرح بهسازی وآزادسازی زمین های اطراف درحال انجام است.