بقعه شیخ اباعدنان سرچشمه خوانسار

11:48 1396/1/10

یکی از جاذبه های تاریخی و گردشگری خوانسار بقعه شیخ اباعدنان واقع در پارک سرچشمه خوانسار است.

بقعه شیخ اباعدنان(باباپیر)

بقعه پیر خوانسار که از باستانی ترین آثارتاریخی سرزمین زیبای خوانسار می باشد، در اوایل سلطنت صفویه بنا به امر پادشاه وقت ساخته شده است. شیخ صفی الدین اردبیلی برای دیدن شیخ بقعه به خوانسار آمده است و از وی کسب فیض کرده است.شیخ اباعدنان و شش تن دیگر از مشایخ و عرفا نیز در بقعه مدفونند. این بقعه در پارک سرجشمه وجود دارد و در سال 1367 توسط محمدحسن فاضلی تعمیر و مرمت گردید.محمد صادق خوانساری متخلص به مطرب (قرن 13) در وصف این بقعه چنین سروده است:

مشعل افروز روضه اش خورشید                     جبـــهه سای درش مه تابان

مهبط رحمت است این منــظر                         قبله ی حاجت است این ایوان

چشمه هایش نمـــونه کوثر                           نهــــــرهایش نشــــــانه عمان

بود این بقعــــه بهشـــت آیین                         مدفن پاک شیــــــــخ اباعدنان