خوانسار میزبان 135000 مسافر نوروزی

9:48 1396/1/15

فرماندار خوانسار در مصاحبه با خبرنگار همگام با شهر خوانسار آمار مسافران نوروزی را به شرح زیر اعلام نمود:

میزان اقامت در شهر خوانسار و در مراکز اقامتی شامل هتل،سرای پدری، مهمانسرای جهانگرد ، ،سوئیت ادارات ،،ستاد اسکان فرهنگیان و منازل استیجاری از تاریخ 28 اسفند 95 تا 13 فروردین 96 را 13900 نفر مسافر اعلام نمود.

ایشان میزان بازدید از اماکن مذهبی، تفریحی، توریستی و تاریخی را 62000 نفر اعلام نمود.

فرماندار خوانسار همچنین کل مسافرین و مهمانان ورودی به شهرستان خوانسار را 135000 نفر مسافر اعلام نمود.

رییس ستاد تسهیلات سفر شهرستان خوانسار میزان بازدیدها و بازرسی ها را از اماکن خدماتی و اقامتی را توسط کارشناسان و بازرسان و مسئولین را 138 مورد در طول نوروز اعلام نمود.