اقدامات شهرداری در نوروز

11:1 1396/1/16

شهردار خوانسار گزارش اقدامات نوروزی مجموعه شهرداری را در قالب 8 کمیته اجرایی تشریح کرد.

مهندس اسحاقی شهردار خوانساراز فعالیت ستاد اسکان مسافرین گفت و عنوان نمود: فعالیت ستاد اسکان مسافرین در شهرداری شامل راهنمای مسافرین در اماکن اسکان مانند هتل، سرای پدری، مهمانسرای جهانگردی و آموزش و پرورش و همچنین توضیح اماکن گردشگری و توزیع نقشه بوده است.

وی همچنین با اشاره به چاپ نقشه گردشگری و برشور هشدارهای تصریح کرد: در نوروز امسال تعداد 2000 نقشه گردشگری و 1000 برشور هشدار های سفر چاپ شد  که در بین مسافران نوروزی توزیع گردید.

مسئول ستاد اسکان و رفاه شهرستان خوانسار درخصوص تعداد میهمانان و گردشگران در ایام نوروز خاطر نشان ساخت: در ایام نوروز به بیش از 520 خانواده در ستاد مرکزی اسکان واقع در ساختمان شهرداری اطلاع رسانی و خدمات ارائه شده است. همچنین یازدهم فروردین اوج حضور مسافران و گردشگران نوروزی در پارک سرچشمه بود و بیش از ۱۵۰۰ نفر از این پارک بازدید نمودند.

شهردار خوانسار همچنین از ارائه خدمات توسط صد درصد پرسنل اداری و خدماتی در طول ایام نوروز بابرنامه ریزی در دو بازه زمانی هفته اول و هفته دوم خبر داد.

مهندس اسحاقی درخصوص تزئین میادین و معابر گفت: تهیه و نصب سفره های هفت سین در میادین،چراغانی و نورپردازی معابر و بلوارها و همچنین اصلاح روشنایی پارک ها و بوستان ها نیز از اقداماتی بود که در استقبال از نوروز انجام گردید.

ایشان با اشاره به فعالیت کمیته های تشکیل شده در استقبال از نوروز و فصل بهار اضافه کرد: آسفالت معابر و لکه گیری و ترمیم ترانشه به میزان 600 تن ،لایروبی رودخانه اصلی شهر، کاشت بیش از 6000 صندوق انواع گل در سطح میادین ، بلوارها و معابر، نظافت کامل معابر،بوستان ها ،امامزادگان ، اماکن متبرکه ، مدارس و محل اسکان مسافران نوروزی اقدامات کمیته های مختلف ستاد اسکان نوروزی بوده است.

شهردار خوانسار درخصوص اقدامات واحد آتش نشانی (کمیته امداد و نجات) ادامه داد: تشکیل جلسات مختلف هماهنگی با هلال احمر و عوامل ناجا ،تهیه برشور و توزیع آن در بین مسافران ،آموزش دانش آموزان جهت پیشگیری حوادث چهارشنبه سوری، و انجام 6 عملیات امداد و نجات در طول نوروز نیز از اقدامات این واحد بوده است.