روز جهانی کارگر مبارک

10:46 1396/2/11

حضرت محمد(ص):هرکس ازپرداخت مزد کارگری خودداری ورزد،لعنت خداوند براو باد.روز جهانی کارگرمبارک باد.

دست هایت که آیینه تلاش روزگارند پر برکت باد!

توانِ دست هایت را می ستایم

ای سازنده ترین نقش هستی در قاموس آفرینش

تمام روزهای شکوفا از تلاش روز تو باد!

روز بهروزی من روز بهروزی تو

روز بهروزی تمام دست های کار آمد جهان

دست هایی که روزها را در تلاشند برای آرامش شب ها

شب ها در تکاپویند برای آسایش روزها!

رسول گرامى اسلام دست کارگرى را که بر اثر کار و فعالیت ورم کرده بود بلند کرد و فرمود:

این دستى است که هیچ گاه آتش جهنم آن را نمى سوزاند

این دستى است که خدا و رسولش آن را دوست مى دارد