چهل روز گذشت

12:23 1396/2/14

مراسم چهلم حضرت آیت اله ابن الرضا روز جمعه 15 اردیبهشت برگزار می گردد.

این مراسم فردا از ساعت 10:30 صبح در حسینیه ابن الرضا برگزار می گردد.

مختصری از زندگینامه ایشان:

آیت الله حاج سید مهدی ابن الرضا مؤسس حوزه علمیه خوانسار در چهارمین روز از فصل بهار، دار فانی را وداع گفت. آیت الله حاج سید مهدی ابن الرضا در خوانسار متولد و در بیت علم و تقوی پرورش یافته و پس از استفاده از حوزه پدر و اساتید بزرگ خوانسار، راهی قم شد و از محضر درس آیت الله بروجردی، محقق داماد، اراکی، گلپایگانی و طباطبایی و حضرت امام خمینی (ره) بهره مند شد و پس از مراجعت به خوانسار منشأ خدمات فراوانی بوده که از جمله آنها راه اندازی حوزه علمیه شهرستان خوانسار است.

به گفته خود ایشان، پس از رحلت زعیم و مرجع بزرگ، آیت الله العظمی بروجردی(ره)حوزه علمیّه ضعیف شده بود، دشمنان دین و مذهب آزادانه به فعالیت و تبلیغ رسمی پرداخته بودند و بی توجّهی عالمانه عامدانه ای به دین می شد.

علما نگران اعتقادات و اعمال مردم بودند. یکی از تدابیر و چاره های مطرح، سامان بخشیدن به وضعیّت پریشان حوزه و تربیت طلبه های ملّایی بود که بتوانند چنین شرایطی را درک کرده و همچون عالمان اهل عمل که وجودشان حافظ جامعه شیعی بود، به تبلیغ این مذهب راستین و ترویج معارف آن و نجات جامعه بپردازند.

این عالم بزرگوار با چنین انگیزه ای به راه افتاد و از خدا و اولیای معصومش ـ صلوات الله علیهم ـ و حضرت ولیّ عصر ـ عجّل الله فرجه الشریف ـ استمداد کرد، در حالی که بر زبان پیوسته می خواند: ولاحول ولا قوه الاّ بالله العلی العظیم و سرمایه ای جز این نداشت.

سرانجام به اراده و نگاه دمادم حضرت حجّت ( عجّل­ الله­ فرجه) و با تأیید و همکاری و احساس مسئولیّت بزرگانی چون پدرش، به دست باکفایت مرجع عالیقدر، آیت الله العظمی حاج سیّداحمدخوانساری، در سال 1351 مدرسه علمیّه ای به نام مبارک و مقدّس مولای عالم امکان، حضرت ولیّ عصر (عجّل الله فرجه الشریف) تأسیس شد.