نکات ایمنی در برگزاری اعیاد شعبانیه

12:38 1396/2/18

با رعایت نکات زیر در نصب چراغانی ها و برگزاری جشن ها به ویژه نیمه شعبان ضریب ایمنی را در اماکن عمومی ،تجاری، بازارها ،تکایا و معابر ،بالا ببریم.

1. نحوه اتصالات برق به خصوص اتصالات برق اضطراری، کاملا کنترل، تا اصول ایمنی در آن رعایت شده باشد.

2. پیش بینی نصب کپسول آتش نشانی مناسب و تجهیزات اطفاء حریق در محل مزبور با همکاری شهرداری ها.

3. درمحل برگزاری مراسم و ایجاد گذرهای مرتبط، شبکه های برق و حریم 3 متری آن رعایت گردد.

4. حتی الامکان از داربست فلزی در برگزاری جشن ها استفاده نگردد.

5. عدم استفاده از سیم و کابلهای فرسوده در برق رسانی به محل های مراسم و هماهنگی با شرکت های توزیع برق و سازمان آتش نشانی به منظور نصب ایمن شبکه های برق و رعایت اصول ایمنی.

6. خودداری از نصب سیستمها بر روی شبکه ها و تاسیسات برق و ممانعت از بالارفتن از تیرهای برق.

7. تلفن های سه شماره ای121 برق، 125 آتش نشانی، 112 جمعیت هلال احمر، 115 فوریتهای پزشکی، 194 شرکت گاز برای اطلاع رسانی و هماهنگی در رابطه با مسائل ایمنی پیش بینی گردیده.

8. ضرورت پیش بینی های لازم در مقابل ناپایداری های جوی احتمالی- وزش باد و بارشهای ناگهانی.