اقدامات هفته جوان

9:2 1396/2/20

همزمان با اعیاد شعبانیه و هفته جوان برنامه های انجام شده به شرح ذیل می باشد:

1.همکاری و مشارکت در برگزاری همایش پیاده روی که در روز جمعه 15 اردیبهشت علیرغم هوای بارانی که با استقبال مردم روبه رو شد.

2.همکاری و مشارکت در برگزاری همایش ازدواج سالم که در دانشگاه علوم ریاضی خوانسار با حضور اساتید مجرب استانی در بین دانشجویان در تاریخ 16 اردیبهشت برگزار گردید.

3. برگزاری همایش خانوادگی الگوی سبک زندگی سالم ،شهروند سالم با حضور دکتر کلاهدوزان استاد برجسته کشوری در طراحی الگوی زندگی سالم ، در روز یکشنبه 17 اردیبهشت در محل سالن هلال احمر برگزار گردید.

4. فضاسازی شهری در خصوص ایام هفته جوان و نصب بنرها و شعارهای این هفته و اطلاع رسانی مناسب به وسیله نصب تبلیغات و ارسال پیامک به اقشار مختلف مردم.