آیین رونمایی از نصب تصاویر شهدا

9:24 1396/5/21

در عصرگاهی آکنده از نور و ایثار و معرفت با گردهمایی خانواده های معزز شهدا،مسئولین و شهروندان خوانسار،آیین رونمایی از نصب تصاویر شهدا در ورودیهای شهر خوانسار برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام سجادی با اشاره به عملکرد شورای چهارم گفت : نصب تصاویر شهدا با پیگیری های مکرر شورا و تلاش پرسنل خدوم شهرداری انجام شد و این مایه ی خیر و برکت در این دوره از شورای شهر شد.

سجادی در ادامه سخنانش عنوان کرد: تمامی امنیت و آسایش و پیشرفت مملکت ما مرهون رشادتهای شهدای عزیزمان است و باید این ایثار و رشادتها ،فداکاریها و جان نثاریهای شهدای عزیزمان به نسل امروز منتقل شود و یاد و خاطره شهدا باید در همه حال و در همه زندگی ما جریان داشته باشد تا یادمان نرود که فرزندان ما چه امانت بزرگی را به ما سپرده اند.

ریس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: خوانسار بیش از 310 شهید تقدیم انقلاب و دفاع مقدس کرده است و این نشان دهنده اینست که مردم خوانسار مردمی انقلابی و ولایتمدار هستند و این نکته ای است که بیشتر باید به آن اندیشه و فکر شود.

درادامه برنامه آقای سعادتیار مداح اهل بیت به مدیحه سرایی درخصوص شهدا پرداخت و از ایثار و جانفشانیهای دوران دفاع مقدس اشعاری را زمزمه نمود.

همچنین مسئول واحد فرهنگی و روابط عمومی شهرداری نیز با ارائه گزارش از این پروژه فرهنگی صحبت کرد و گفت: پروژه فرهنگی نصب تصاویر شهدای خوانسار که بیش 310 هستند از دوسال پیش در این واحد کلید خورد و به حمداله امروز در این مراسم آیین رونمایی از نصب این تصاویر در حال انجام است.

احمدی عنوان کرد: با همکاری و مساعدت بنیاد شهید و همچنین سپاه ناحیه و بسیجیان گرانقدر مستند سازی تصاویر انجام شد و بعد مراحل طراحی و پیگیری طرحها از اولویت های مجوعه شهرداری شد و با مساعدت شورای شهر این پروژه به مرحله نهایی رسید.

مسئول فرهنگی شهرداری خوانسار افزود: در نصب این تصاویر مجموعه شهدای شهرستان یعنی روستاها نیز لحاظ شده است و در دو ورودی از سمت تهران و اصفهان قرار است که این تصاویر نصب گردد.در ورودی جنوبی خوانسار که میدان عسل می باشد،تصاویر شهدای روستاهای دوشخراط ،قلعه ،سنگ سفید و شهدای مدفون در بوستان شهدا نصب خواهد شد و در میدان امام حسین و ورودی شمالی خوانسار تصاویر شهدایی که در گلزار،گلستان و روستاهای آن قسمت مدفون هستند نصب می گردد.

در پایان مراسم نیز به کسانی که در این پروژه همکاری داشتند با اهداء لوح سپاس مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند. و بعد از آن با اجرای برنام رژه بسیجیان پرده برداری از نصب یادمان 307 شهید شهرستان خوانسارو آغاز تصاویر شهدا به دست پدران معزز شهدا که در جلسه حضور داشتند ،انجام شد.